Išsikelkime tikslus 2017 -tiems metams drauge

naujametiniai planai

Šablonas atsispausdinimui


Argi ne žavi yra Naujų metų pradžia? Kai viskas nurimsta, nukabinami papuošimai ir grįžtama į įprastą darbo bei mokyklos rutiną... Ir tuomet galime stabtelėti ir pagalvoti ką mes norime nuveikti ir pasiekti šiais naujaisiais metais.


2017 metų totemas, Ugninis Gaidys, yra labai atkaklus ir ryžtingas, todėl šiais metais ypač seksis tiems, kurie siekia savo užsibrėžtų tikslų.


Taigi, ar esi pasirengęs pasinaudoti Ugninio Gaidžio palaikymu ir atrasti save iš naujo 2017? Ar bent jau pamiršti visus pasiteisinimus ir atsisakyti žalingų įpročių? O gal išmokti kažko naujo?


Žinodami, kad daug lengviau įvykdyti tuos tikslus, kuriuos konkrečiai sau išsikeliame ir įvardijame, sukūrėme šabloną, kurį galite atsispausdinti ir užpildyti. Kad būtų aiškiau vieną tikslą jums pasufleravome :)


Nyttårsforsett

2017

ŠIAIS METAIS AŠ:

Pradėsiu naują įprotį:

______________________

Perskaitysiu gerą knygą:

______________________

Išmoksiu:

norvegų kalbą

Aplankysiu:

______________________

Atsisakysiu žalingo įpročio:

______________________

Išmėginsiu kažką naujo:

______________________

Jei mūsų pasiūlytas tikslas jums patiko ir nusprendėte, kad iš tiesų norite pakeisti savo gyvenimą, neatidėliokite ir pradėkite mokslus dabar!



O Norvegu24 linki šiais metais ne tik pasiekti savo užsibrėžtus tikslus, bet ir mėgautis pačiu tikslo siekimu.


"Nelaukite, kol pasieksite savo tikslą, kad didžiuotumėtės savimi. Didžiuokitės savimi dėl kiekvieno žingsnio, kurį žengiate savo tikslo link!"


Norvegu24.lt - geriausia vieta mokytis savarankiškai!